FOTBAL  »  NATIONALA  »  LITUANIA - ROMÂNIA, AZI, ORA 21:00 , TVR 1

Ilie Dumitrescu: "Calificarea e un subiect închis, Lucescu trebuie să pregătească viitoarele preliminarii"

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2009 00:00

Fostul internaţional Ilie Dumitrescu consideră că şansele de calificare ale României la Campionatul Mondial din 2010 sînt compromise şi spune că noul selecţioner, Răzvan Lucescu, are timpul necesar pentru a crea un nou grup pînă la viitoarele preliminarii.

"Calificarea este un subiect închis, se mai poate vorbi de aşa ceva numai printr-un miracol. Trebuie să construim o nouă echipă naţională, iar Răzvan ştie foarte bine ce are de făcut. Există timp, vor fi atît meciuri oficiale, cît şi amicale, în care va putea să vadă la ce nivel se prezintă jucătorii, nu are presiune şi poate construi un nucleu pentru viitor.

Rădoi, Chivu, Mutu, Marica, Goian, apoi Săpunaru, pe care l-a avut elev la Rapid, tînărul Tănase sau Costin Lazăr, pot fi componenţii de bază ai reprezentativei în viitoarele preliminarii. Lucescu vine din campionatul nostru, nu din exterior, are timp şi cunoaşte foarte bine realităţile din fotbalul românesc, deci putem fi încrezători în viitorul echipei naţionale ", a spus Ilie Dumitrescu pentru gsp.ro

Playtech: ȘOC! Vestea INCREDIBILĂ pentru România din decembrie! Valeriu Gheorghiță a făcut anunțul!


Comentarii (5)
 •  06 Iunie 2009, 16:19

Are dreptate Ilie dumitrescu privind viitorul 'nationalei'dar tind sa cred ca si punctul de vedere al lui Gabi Balint nu este de neluat in seama.'o lupta e viata,deci te lupta' HAI ROMANIA!

avatarelero
avatarelero  •  06 Iunie 2009, 15:25

Hai Romania

 •  06 Iunie 2009, 14:18

Nu conteaza ca nu sunt sanse. Conteaza ca nu avem echipa dar speram ca reconstructia a inceput. Hai baietii!!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează