GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  FLASH NEWS

REZUMATUL ZILEI » Cine poate fi noua forță din Liga 1, program horror pentru FCSB + dezvăluiri tari Mircea Lucescu: „Atunci s-a destrămat lotul lui Dinamo”

Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte
Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte

Articol de GSP - Publicat joi, 14 mai 2020 23:00

Ai pierdut cele mai importante subiecte din ultimele 24 de ore? Aici este locul în care te poți pune la punct cu actualitatea sportivă în doar câteva minute. GSP.RO îți oferă la finalul fiecărei zile 5 știri pe care n-ar fi trebuit să le ratezi.

Coronavirus în România: bilanțul ultimelor 24h

1. George Țucudean și Cristi Bălgrădean, la UTA Arad?

Gazeta Sporturilor a scris astăzi despre posibilitatea ca George Țucudean (29 de ani), atacantul care nu mai prinde echipa la CFR Cluj, să ajungă fie la UTA, fie la Dinamo.

Gheorghe Falcă, europarlamentar, susținător al arădenilor și un personaj apropiat de conducerea „Bătrânei Doamne”, a vorbit apoi și despre Cristian Bălgrădean, un alt jucător lansat în fotbalul mare de UTA. Fostul goalkeeper al lui Dinamo și al FCSB-ului a ajuns la un acord cu CFR Cluj, însă înțelegerea ar putea fi anulată - mai multe detalii, AICI.

2. Mircea Lucescu: „Lotul lui Dinamo s-a destrămat după Revoluție”

Mircea Lucescu, 74 de ani, explică de ce Dinamo nu a reușit să atingă performanțele Stelei din anii '80 și îl ironizează pe Valentin Ceaușescu: „I-am povestit ce face Berlusconi, a început să facă și el la fel”.

„N-am putut repeta rezultatele Stelei doar pentru că a venit Revoluția și lotul s-a destrămat. Arrigo Sachi și Vujadin Boskov au spus atunci că Dinamo era echipa cu cel mai mare potențial din tot fotbalul european”, a spus Lucescu. Interviul complet, AICI.

3. Ladislau Boloni a plecat de la Antwerp

Ladislau Boloni (67 de ani) s-a despărțit de clubul belgian Antwerp după trei ani excelenți. Presa din Belgia a făcut astăzi anunțul despărțirii, iar Boloni a confirmat la scurt timp.

„Am reziliat contractul cu echipa, însă nu vreau să comentez motivele pentru care s-a ajuns la această situaţie”, a declarat antrenorul român - mai multe detalii, AICI.

4. Ionuț Negoiță, ultimele detalii despre vânzarea lui Dinamo

Ionuț Negoiță (48 de ani), finanțatorul lui Dinamo, a dezvăluit stadiul în care se află negocierile cu fondul de investiții spaniol, condus de Herminio Menendez, pentru vânzarea clubului.

Ieri, Ioan Andone (60) spunea că Ionuț Negoiță se află la un pas de a bate palma cu investitorii spanioli. Astăzi, patronul „câinilor” vine cu altă variantă: „Lucrurile nu stau deloc așa în condițiile în care noi am făcut toate eforturile, am lăsat foarte multe de la noi, numai de dragul de a fi bine am picat de acord. Între timp, vor și mai multe chestiuni” - mai multe detalii, AICI.

5. Program horror pentru FCSB

Ministrul Ionuț Stroe a anunțat că de vineri echipele pot intra în cantonament și să-și reia gradual pregătirea. Cum toate cluburile au susținut că au nevoie de 4 săptămâni pentru a putea intra în competiție, cel mai probabil scenariu este cel în care Liga 1 va începe pe 12 iunie.

Între 12 iunie și 20 iulie sunt 6 weekend-uri și 5 date intermediare. Exact 11 date, însă ar însemna un ritm realmente infernal.

De exemplu, echipele care vor disputa fazele finale ale Cupei, cum e cazul FCSB-ului, o echipă angrenată în lupta pentru titulu. Roș-albaștrii sunt singurii din play-off prezenți în careul de ași al Cupei și, dacă se vor califica în finală, vor avea de susținut 11 partide în 36-37 de zile - mai multe detalii, AICI.

Citește mai multe știri de actualitate:

Gigi Becali, pus la zid din vestiar: „Dă-mi toți banii sau plec chiar acum!”

8 răspunsuri la cele mai mari dileme din fotbalul românesc: de ce play-off în Liga 2 doar cu primele 6, cum se decide cine joacă acasă, cum se face departajarea

Gică Hagi e contrariat pe seama unui echipe de tradiție: „Ce are în minus față de Barcelona sau Real? Nimic!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
1401192300199411
Daniel Irimescu  •  15 Mai 2020, 01:20

Deci incepem cu gh DACA sustinator al Utah!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează