INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FRANȚA

Cel mai amuzant moment » Neînfricatul Mbappé fuge de șoricei! Ce-a pățit în hotelul din Serbia :D

Caricatura L'Équipe: Kylian, urcat pe scaun, speriat de șoricel
Caricatura L'Équipe: Kylian, urcat pe scaun, speriat de șoricel

Articol de - Publicat joi, 13 decembrie 2018 11:37

Kylian Mbappé, atacantul lui PSG, s-a speriat când a văzut un șoricel în cameră și nu s-a liniștit până când cei de la hotel n-au adus o pisică pentru a-l prinde.

Pe 20 decembrie, Kylian Mbappé va împlini 20 de ani, și atacantul lui PSG e deja un star mondial. Campionul care nu se teme nici de cei mai fioroși fundași ai lumii fotbalului.

Parizianul are însă o fobie. Șoriceii. La meciul cu Steaua Roșie, jurnaliștii sârbi de la Vecernje Novosti și-au amintit ce i s-a întâmplat jucătorului în urmă cu doi ani.

Pe 28 martie 2016, înaintea unei partide din Turul de Elită pentru calificarea la Euro U19, Kylian a avut o noapte albă la Kragujevac, 150 de kilometri sud de Belgrad. La miezul nopții, cine ieșea speriat în parcarea hotelului naționalei Franței? Chiar el!

De ce? Inițial, nici sârbii n-au înțeles nimic. Un chelner care vorbea franceză a deslușit motivul spaimei lui Mbappé: găsise un șoricel sub pat și nu mai voia să se întoarcă în cameră. 

În cele din urmă, a acceptat să intre în hotel doar după ce "gazdele" au adus o pisică, și micul "Jerry" a fost prins.

Chiar dacă nu a dormit prea bine, KM7 a fost MVP, marcând unicul gol al meciului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close