INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CONTRACT

EXCLUSIV Dan Petrescu, la un pas să semneze cu noua echipă! Salariu uriaș + transfer de la CFR Cluj

Articol de , - Publicat joi, 17 decembrie 2020 13:18 / Actualizat sambata, 19 decembrie 2020 19:51

Liber de contract după despărțirea de CFR Cluj, Dan Petrescu (52 de ani) este la un pas să semneze un nou contract, cu Al Nassr Riad, din Arabia Saudită.

Deși a fost în atenția mai multor cluburi, tehnicianul român este foarte aproape de Al Nassr, care trece printr-o perioadă dificilă în Arabia Saudită, fiind ultima în clasament, cu 4 puncte în 8 etape. Sursele GSP.ro susțin că negocierile dintre cele două părți sunt foarte avansate și sunt șanse de 90% ca mutarea să se facă în câteva zile, urmând ca Dan Petrescu să-l înlocuiască pe Rui Vitoria.

Dan Petrescu, salariu uriaș la Al Nassr

Din informațiile Gazetei Sporturilor, Dan Petrescu este ademenit în Arabia Saudită cu un salariu atrăgător, aproximativ 2 milioane de euro pe an. Campioană de 9 ori în Arabia Saudită, ultima dată în 2019, Al Nasr vrea să revină în lupta pentru primele locuri, iar șefii speră ca Dan Petrescu să redreseze clubul. Următorul meci al lui Al Nassr va fi pe 21 decembrie, cu Al-Batin, locul 7, cu 11 puncte.

42.230.000 de euroeste valoarea totală a lotului lui Al Nassr

16.300.000 de euroa plătit Al Nasr pentru Gonzalo Martinez, un mijlocaș ofensiv argentinian, în septembrie 2020

Dan Petrescu vrea să transfere de la CFR Cluj

„Burscul” își face deja planuri pentru viitoarele transferuri și vrea să aducă un jucător de la CFR Cluj. Sursele GSP.ro susțin că Damjan Djokovic (mijlocaș central, 30 de ani) sau Andrei Burcă (fundaș central, 27 de ani) ar putea ajunge în Arabia Saudită.

Cele mai mari șanse să ajungă la Al Nassr le are mijlocașul croat, suma de transfer în cazul lui fiind de aproximativ 500.000 de euro, spre deosebire de 1,5 milioane cât ar fi în cazul internaționalului român.

Dan Petrescu, duel cu Răzvan Lucescu

Dacă va ajunge la Al Nasr, Petrescu se va duela cu Răzvan Lucescu, antrenorul lui Al Hilal. Lucescu este lider în Arabia Saudită, cu 19 puncte, iar în sezonul trecut a cucerit campionatul și Cupa. Al Hilal a câștigat pe 23 noiembrie meciul cu Al Nasr, 2-0.  

De-a lungul carierei, Petrescu a antrenat la Sportul, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al Arabi, ASA Tg. Mureș, Jiangsu Suning, Al Nasr Dubai, Guangzhou Hengfeng și CFR Cluj.

VIDEO Răzvan Lucescu: „Dan Petrescu nu se poate controla!”

Citește mai multe știri din fotbalul internațional: 

Rangers, eliminare rușinoasă din Cupa Ligii Scoției! Ianis Hagi, introdus pe teren în ultimele minute

Scandal în Premier League! Jose Mourinho: „A pierdut echipa cea mai bună” » Atacuri dure la Klopp și Guardiola!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
talpaiadului
talpaiadului  •  17 Decembrie 2020, 20:58
Postat de goggu.mecanicul pe 17 Decembrie 2020, 17:16

Se duce la arabi sa-i intre nisip in ochi, mai face o laie performanta, e doar un mercenar ahtiat dupa bani, daca era smecher se ducea la Celtic sau la Sheffiled, asa era mai aproape de PREMIER LEAGUE, dar e prea lash, stie si el ca maimutarelile si plangaciosenile nu mai merg acolo

Ai idei putine, dar fixe.

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  17 Decembrie 2020, 17:16

Se duce la arabi sa-i intre nisip in ochi, mai face o laie performanta, e doar un mercenar ahtiat dupa bani, daca era smecher se ducea la Celtic sau la Sheffiled, asa era mai aproape de PREMIER LEAGUE, dar e prea lash, stie si el ca maimutarelile si plangaciosenile nu mai merg acolo

reteleanu
reteleanu  •  17 Decembrie 2020, 16:42
Postat de Sandu Pintilie pe 17 Decembrie 2020, 15:17

Vad ca multa lume, pe aici, e ingrijorata de soarta antrenorului Dan Petrescu. Si stiu ce ar trebui sa faca Bursucul, dar nu stiu ce ar trebui sa faca ei! Si, normal, sunt fecesebisti.

iar tu esti genul de prost caruia daca-i arati o roata dintata el tot la becali se gandeste.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close