INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

FOTO Cuvinte emoționante ale fotbaliștilor lui Real la despărțirea de Zidane » Mesajul lui Cristiano Ronaldo

foto: Guliver/GettyImages +2   FOTO
foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 31 mai 2018 19:31

Zinedine Zidane, antrenorul care a cucerit 3 Ligi ale Campionilor și 9 trofee în doar doi ani și jumătate, pleacă de la Real: "E nevoie de o schimbare pentru ca echipa să continue să câștige".

Ca un foc de artificii a fost Zinedine Zidane la Real. A explodat dintr-o dată în noapte, a luminat cerul cu 3 Ligi ale Campionilor una după alta, uluind Europa în doi ani și jumătate fără egal în fotbal, apoi s-a stins la fel de brusc precum a apărut.

La 46 de ani, pe care îi va împlini pe 23 iunie, francezul pleacă de la Madrid acum, când e cel mai bun antrenor, cu 9 trofee galactice într-un timp record. Cu o explicație surprinzătoare într-o conferință-șoc, venită din neant, anunțată de la o oră la alta: "E nevoie de o schimbare pentru ca echipa să continue să câștige".
De obicei, auzeam aceste cuvinte în clipa în care un tehnician era dat afară sau abandona el într-o situație de coșmar. Zidane vrea să resusciteze los Blancos în vârful piramidei.

Reacțiile jucătorilor madrileni

  • "Sunt mândru că am fost jucătorul tău. Mister, îți mulțumesc pentru tot"Cristiano Ronaldo, atacant Real

 ronaldo

  • "Mister Zizou. M-am bucurat ca un copil de fiecare antrenament, de fiecare sfat. Ai scris istorie cu pasiunea ta, devotamentul tău, munca ta și, mai ales, cu modestia ta. Merci Mister"Marcelo, apărător Real

 marcelo

  • "Doi ani și jumătate incredibili. Moștenirea ta nu va dispărea niciodată. Unul dintre cele mai frumoase capitole din istoria iubitului nostru Real"Sergio Ramos, căpitan Real

clipboard01

70%a fost procentul victoriilor lui Real cu Zidane antrenor: 104 din totalul de 149 de meciuri (29 de egaluri, 16 eșecuri)

393 de goluri a marcat Real în 149 de partide cu Zidane pe bancă, o medie de 2,6 reușite pe meci

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (7)
1678093685644102
Tytov Ludan  •  01 Iunie 2018, 06:54

daca poti sa apreciezi doi oameni din lumea fotbalului acestia sunt ZIZU si HAGI, mari jucatori , mari menegeri, fotbalul din romania e sustinut de HAGI ,oare e de ajuns un doctor pentru o tara intreaga, romania trezeste-te

adriann_
adriann_  •  01 Iunie 2018, 00:10

De fapt, Zidane a aflat ca in fotbalul actual exista o provocare mult mai mare decat sa castigi UCL de trei ori consecutiv: sa iei titlul in Romania ca secund al lui Becali. Asa ca i-a spus adio lui Perez si (dornic sa reuseasca aceasta performanta supraomeneasca) a luat legatura cu Lutu, pentru o audienta la cel mai antrenor dintre ciobani.

badeadorian
badeadorian  •  31 Mai 2018, 23:53
Postat de mariuss72 pe 31 Mai 2018, 20:54

Jucator urias, manager unic, om extraordinar...grande Zidane!!!

Exact scris ..... :)

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close