INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  LIGUE 1

FOTO PSG, fără milă pentru Guingamp! Neymar, Cavani și Mbappe au făcut show și s-au întrecut în goluri

PSG - Guingamp // FOTO: Reuters +5   FOTO
PSG - Guingamp // FOTO: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 19 ianuarie 2019 20:50

Parisul zdrobește Ligue 1. PSG a făcut scorul weekend-ului în campionatele tari din Europa după ce s-a impus cu 9-0 în meciul cu Guingamp. Edinson Cavani și Kylian Mbappe au reușit câte un hat-trick.

Ce-ar fi putut face lanterna Guingamp pe Parc des Princes? N-a avut nicio șansă. Stelele roș-albastre, Neymar, Cavani și Mbappe, au făcut întrecere: care marchează mai multe goluri.

Scorul la pauză a fost 3-0, după ce Neymar, minutul 11, și Mbappe, 37 și 45, au punctat. După pauză a ieșit la rampă Cavani. Atacantul uruguayan a reușit un hat-trick, în minutele 59, 66 și 75.

Până la sfârșit, Mbappé a mai punctat o dată, la fel și Neymar. Printre cei trei atacanți, s-a strecurat reușita fundașului Thomas Meunier.

După 9-0 cu Guingamp, PSG are 13 puncte avans față de Lille, locul 2. Pot fi 19 puncte, dacă învinge și în cele două restanțe. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
sala_dalles
sala_dalles  •  19 Ianuarie 2019, 22:54
Postat de sala_dalles pe 19 Ianuarie 2019, 22:53

Inundati cu informatii in general si sport in particular ! Pur si simplu te sufoca . Si ca tot veni vorba fotbalul dr club din Europa nu exista !

Europa de est.

sala_dalles
sala_dalles  •  19 Ianuarie 2019, 22:53

Inundati cu informatii in general si sport in particular ! Pur si simplu te sufoca . Si ca tot veni vorba fotbalul dr club din Europa nu exista !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează