INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  COPA LIBERTADORES

Rugbystul care a supraviețuit unui accident aviatic le-a vorbit jucătorilor de la Boca Juniors: "Grupul este indestructibil. El unește calitățile fiecărui membru al său"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 22 noiembrie 2018 16:03

Carlos Páez Rodríguez, fost rugbyst uruguayan, unul dintre supraviețuitorii accidentului aviatic din Anzi, le-a vorbit jucătorilor de la Boca înaintea revanșei cu River.

Sâmbătă, pe Monumental, e mult așteptatul retur al Superclásico din finala Copei Libertadores, River - Boca, după 2-2 în tur. La egalitate, indiferent de scor, se intră în prelungiri. Nu se ține cont de regula golului marcat în deplasare. Meciul se joacă de la ora României 22:00.

Galben-albaștrii au fost pregătiți mental de Carlos Páez Rodríguez, 65 de ani, unul dintre supraviețuitorii accidentului aviatic din Anzi. Pe 13 octombrie 1972, avionul care transporta o echipă de rugby uruguayană de la Montevideo la Santiago de Chile s-a prăbușit în munți.

După zece zile, autoritățile au întrerupt căutările. Totuși, 72 de zile mai târziu, 16 persoane au fost salvate. Iar Carlos Páez era printre ele. Cel mai tânăr. Avea doar 19 ani.


Carlos Páez Rodríguez

"Grupul este indestructibil. El unește calitățile fiecărui membru al său", le-a zis jucătorilor lui Guillermo Barros Schelotto, vorbindu-le despre "atitudine, munca în echipă, decizii sub presiune, rezistența la frustrare, pasiune, creativitate și leadership".

300 de companii din lumea întreagă l-au invitat pe Carlos Páez Rodríguez să le țină discursuri motivaționale angajaților

River, fără 2 atacanți

Încă o problemă pentru River și antrenorul său, Marcelo Gallardo. "Milionarii" au mai pierdut un atacant. După Rafael Santos Borré, suspendat, Ignacio Scocco a suferit o leziune la mușchii gemeni și nu va putea juca nici el în returul cu Boca.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează