INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FRANȚA

Angers - Nantes 1-0 // Suferința lui Tătărușanu: trei înfrângeri consecutive » ”Dacă n-ar fi fost acest club, aș fi plecat. E clar!”

Ciprian Tătărușanu Foto: Guliver/Getty Images
Ciprian Tătărușanu Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat luni, 21 ianuarie 2019 10:46

Nantes a ajuns pe locul 15, tocmai și-a vândut golgeterul, iar antrenorul Halilhodžici se simte trădat: ”Nu știu ce se petrece în spatele meu”.

Nimic nu mai merge la Nantes. Nici cu Vahid Halilhodžici antrenor. Trei meciuri în șir identice ca scor: 0-1 cu Rennes, 0-1 cu Nîmes, 0-1 cu Angers. "Canarii" nu mai înscriu, iar Tătărușanu nu-i mai salvează.

Duminică, au pierdut în al 4-lea minut de prelungire. "Tătărușanu era mascat, dar ar fi putut para acea minge", e concluzia cotidianului local Ouest-France. Care, la fel ca L'Équipe, vorbește de situația încordată de la club. 

Antrenorul Vahid Halilhodžici, trădat de patron, care i-a vândut golgeterul (Sala a semnat cu Cardiff pentru 17 milioane de euro) fără ca el să știe, a fost la un pas să-și dea demisia. N-a renunțat încă doar datorită legăturii extraordinare cu Nantes. Bosniacul a fost unul dintre cei mai mari atacanți ai galben-verzilor.

"Dacă n-ar fi fost acest club, aș fi plecat. E clar!", spune Halilhodžici, care a titularizat ca vârf un tânăr de 20 de ani, Randal Kolo Muani. Tehnicianul e trist: "Aveam de ales între el și mine. L-am ales pe el". Realizează că îi va fi tot mai greu la Nantes.

5este nota primită de Tătărușanu în L'Équipe și Ouest-France pentru meciul cu Angers

5,6este media notelor lui Ciprian în L'Équipe, al 11-lea în topul portarilor din Ligue 1

"Șefii clubului nu au fost prea corecți cu mine. Aici, niciodată nu știu ce se petrece în spatele meu"
Vahid Halilhodžici, antrenor Nantes

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close