INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BOLOGNA - JUVENTUS 0-1

BOLOGNA - JUVENTUS 0-1 // VIDEO + FOTO Dybala, omul care a făcut uitat eșecul cu Atletico Madrid!

FOTO: Reuters +8   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 24 februarie 2019 18:24

Juventus a învins la limită cu 1-0 la Bologna, făcând uitată înfrângerea cu Atletico, scor 0-2, din Liga Campionilor. Golul trupei lui Allegri a fost marcat de Paulo Dybala în minutul 67 cu un şut din interiorul careului după o respingere greşită a fundaşului Helander.

În prima repriză, Sansone a semnat ocaziile pentru Bologna, în minutele 11 şi 22, „Batrâna Doamnă” replicând prin Ronaldo, cu capul, în minutul 28 şi Bernardeschi 3 minute mai târziu.

Meciul s-a schimbat în minutul 59, când Dybala l-a înlocuit pe Alex Sandro. Argentinianul şi-a pus amprenta pe rezultatul final, 8 minute mai târziu, cu largul concurs al suedezului Helander.

+9 FOTO

Bologna a avut şansa să egaleze în minutele de prelungire, dar Perin a scos excelent şutul din unghi al lui Sansone şi torinezii au plecat cu toate cele 3 puncte.

Astfel, „bianconerii” ajung la 16 puncte în faţa locului secund, Napoli (cu un meci în plus), în timp ce Bologna rămâne pe locurile retrogradabile, la 3 puncte de Empoli (ultimul loc ce asigură rămânerea în Serie A).

Echipele de start

Bologna (4-3-3): Skorupski - Mbaye, Larangeira, Helander, Dijks - Poli (Donsah), Pulgar (Falcinelli), Soriano - Edera (Orsolini), Santander, Sansone.

Juventus (4-3-3): Perin - De Sciglio, Rugani, Bonucci, Alex Sandro (Dybala) - Bernardeschi (Chiellini), Bentancur, Matuidi (Pjanic) - Cancelo, Mandzukic, Ronaldo

Articol scris de Andrei Stroe

Vezi și: 

Ținte mari pentru Inter Milano! Italienii îi vor pe Ivan Rakitic și Luka Jovic

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează