GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  FLASH NEWS

REZUMATUL ZILEI » Craiova are antrenor, Laurențiu Reghecampf, atac cu talpa la Ionel Dănciulescu + schimbare istorică în regulamentul fotbalului

Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte
Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte

Articol de GSP - Publicat vineri, 08 mai 2020 23:00

Ai pierdut cele mai importante subiecte din ultimele 24 de ore? Aici este locul în care te poți pune la punct cu actualitatea sportivă în doar câteva minute. GSP.RO îți oferă la finalul fiecărei zile 5 știri pe care n-ar fi trebuit să le ratezi.

Coronavirus în România: bilanțul ultimelor 24h

1. Cristiano Bergodi, noul antrenor al Craiovei

Cristiano Bergodi (55 de ani) e, în mod oficial, noul antrenor al Craiovei. Italianul îl înlocuiește la cârma echipei din Bănie pe Corneliu Papură, care și-a dat demisia săptămâna trecută.

Simbolul lui Lazio, echipă pentru care a jucat 7 ani de zile, a semnat cu CSU un contract valabil până în data de 30 iunie 2021. Tehnicianul va avea un salariu de 10.000 de euro pe lună - mai multe detalii, AICI.

2. Laurențiu Reghecampf, reacție dură după declarațiile lui Ionel Dănciulescu

Laurențiu Reghecampf (44 de ani), antrenorul lui la Al-Wasl, a reacționat dur după ce Ionel Dănciulescu (43), fostul său coleg de la Steaua, a dezvăluit la GSP Live că Reghe a adus perfuziile în vestiarul roș-albaștrilor pe vremea când era un jucător de doar 23 de ani.

„Sunt Reghecampf și sunt imun la toate mizeriile pe care le debitează toți neaveniții. Probabil succesul meu i-a supărat pe restul care au rămas în negura timpului anonimi. Ce spune Dănciulescu e o prostie! Chiar una mare care ma face să zâmbesc. Încurcă anii, echipele”, a declarat fostul tehnician al lui FCSB - mai multe detalii, AICI.

3. Edward Iordănescu pleacă de la Gaz Metan

Edward Iordănescu (41 de ani) i-a informat oficial pe conducătorii grupării din Mediaș că a luat decizia de a nu mai continua la echipă și dincolo de scadența actualului contract, care are ca dată 30 iunie, așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate săptămâna precedentă.

Cu anunțul clar pe care l-au primit de la Iordănescu junior, Gaz Metan e acum în plină căutare pentru un nou tehnician, iar primul pe listă este Dusan Uhrin jr. - mai multe detalii, AICI.

4. Schimbare istorică în fotbal

International Board (IFAB) a aprobat propunerea FIFA. Pentru ca jucătorii să reziste mai ușor în acest an, când se așteaptă foarte multe meciuri în perioada următoare, s-a făcut o schimbare importantă în regulament, care are efect imediat.

Temporar, până pe 31 decembrie, fiecare echipă are dreptul la 5 înlocuiri în timpul unui meci, în loc de 3, ca în prezent. Plus încă una, dacă există prelungiri. Regula este valabilă pentru competițiile care se încheie până la finalul anului. FIFA precizează că organizatorii competițiilor pot aplica sau nu această modificare. FRF a implementat deja schimbarea - mai multe detalii, AICI.

5. Dan Petrescu și întreg staff-ul său au renunțat la salariul pe luna aprilie

În plină pandemie de coronavirus și cu multe probleme financiare pentru toate echipele din Liga 1, Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a fost de acord să renunțe la tot salariul său pe luna aprilie.

Decizia a venit într-un moment important pentru club, acela de a nu avea niciun fel de probleme financiare în ceea ce privește obținerea licenței pentru sezonul viitor. Cum toți cei cu datorii au fost de acord cu eșalonarea restanțelor, Petrescu, alături de întreg staff-ul său, a decis că e mai bine să renunțe la banii pe aprilie pe care-i avea de primit de la CFR - mai multe detalii, AICI.

Citește mai multe știri de actualitate:

Dezvăluiri din culisele conflictului frații Becali - Pițurcă » De ce a plecat Dănciulescu de la Steaua și de ce are doar 8 convocări la națională

De ce a refuzat Contra oferta » Tratative avansate cu o altă formație: îl vrea lângă el pe Adi Mihalcea!

Golul fabulos de 169 km/h despre care încă se mai vorbește, după 19 ani » Zlatan recunoaște: „Era un animal! Cel mai talentat coleg pe care l-am avut”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
gazistu
gazistu  •  14 Mai 2020, 15:25

minciuni, vine Pustai nu Uhrin

lake1001
lake1001  •  09 Mai 2020, 04:40

Fotbalul românesc se va schimba cînd va fi inaugurat stadionul Steaua. GSP ştie de ce. Anul viitor Craiova va fi campioană. Anul acesta este cel al CFR-ului.

lake1001
lake1001  •  09 Mai 2020, 04:31

Ce bătrîn pare Reghe la cei 44 de ani ....acum o înţelegem şi pe doamna Ana Maria. Ducadam pare flăcău pe lîngă el. Iar domnul Becali este dănac.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează