FOTBAL  »  CUPA LIGII  »  DINAMO - STEAUA 4-1

A marcat în victoria la scor contra Stelei, dar nu este sigur că va mai continua la Dinamo!

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 22 decembrie 2016 22:28

Rotariu şi Vali Lazăr au fost doi dintre marcatorii golurilor în victoria obţinută de Dinamo cu Steaua (4-1), în prima manşă din semifinalele Cupei Ligii. 

Întrebat dacă va continua la Dinamo şi anul viitor, Rotariu a preferat să dea un răspuns ambiguu.

"Aveam nevoie de gol, mă bucur foarte mult că am marcat. Sper ca în 2017 să fie mult mai bine pentru mine", a spus fotbalistul de 21 de ani la TV Dolce Sport.

"A fost un meci greu pentru că nu avem constanţă. Chiar dacă am marcat patru goluri nu înseamnă că ne-am calificat, mai avem şi meciul retur. Importante sunt şi constanţa şi jocul spectaculos, sper ca echipa să joace tot mai bine de la meci la meci", a spus Rotariu.

"Ştiam că meciul de acasă contează foarte mult, sper ca în retur să nu avem nicio problemă. Steliştii au pasat bine mingea, dar ne-am descurcat bine pe contraatac

Ştim că la meciurile acestea sunt nervii întinşi la maximum, e bine totuşi că lucrurile nu au degenerat", a spus Vali Lazăr.

Partida retur se va disputa pe data de 2 martie 2017.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  23 Decembrie 2016, 00:44

daca pleaca Rotariu vine Barbut. tot 21 de ani, ne acoperim.

valyomanyd
valyomanyd  •  23 Decembrie 2016, 00:18
Postat de mariuss72 pe 22 Decembrie 2016, 23:20

Deci daca-si doreste un an mai bun, ca toti oamenii, asta inseamna ca pleaca de la Dinamo :)))

Ca sa plece, trebuie sa aibe oferte , chiar si asa, sa vrea si clubul ...Nu te-ai obisnuit cu spiruharetistii, ? Astia inventeaza la greu ! Inaintea meciului ne spuneau de o surpriza pregatita de Reghe :)))) Era surpriza, dar eu o stiau :))

brandremist
brandremist  •  23 Decembrie 2016, 00:03

Era un reporter acolo, atât de agresiv încât mai avea puțin și credeam că îi dă cu microfonu' în cap lui Rotariu , doar-doar așa o scoate și el vreo "perlă" de la ăsta micu'. N-a fost să fie în seara asta. :)

Vezi toate comentariile (4)
Comentează