INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  BRAZILIA

Vești bune pentru Neymar înaintea Mondialului: "Sunt sigur de acest lucru"

Neymar, joi, după aterizarea pe aeroportul Galeão, din Rio de Janeiro // FOTO AFP
Neymar, joi, după aterizarea pe aeroportul Galeão, din Rio de Janeiro // FOTO AFP

Articol de - Publicat vineri, 02 martie 2018 16:36

Atacantul lui PSG va fi operat sâmbătă dimineață la spitalul Mater Dei din Belo Horizonte pentru fractura de metatarsian și va juca din nou în maximum trei luni.

Sâmbătă, la ora 9 dimineața, Neymar va fi supus unei intervenții chirurgicale așteptată cu înfrigurare de toată Brazilia.

Starul Seleção, accidentat duminică, la 3-0 cu Marseille, a suferit o fractură la al 5-lea metatarsian la piciorul drept și a fost internat de aseară la spitalul Mater Dei din Belo Horizonte. Urmând a fi operat de Rodrigo Lasmar, doctorul naționalei auriverde, și de renumitul ortoped francez Gérard Saillant.

"Neymar nu va rata Mondialul. Sunt sigur că va fi pe teren la primul meci, cu Elveția, pe 17 iunie. În maximum trei luni, va putea juca din nou", a declarat Fábio Mahseredjian, preparatorul fizic al Braziliei.

Asistenta concediată din cauza unui filmuleț

O aripă întreagă a fost rezervată la spital pentru jucător și apropiații săi. Și toți angajații de la Mater Dei au fost anunțați că nu au voie să se apropie și să discute cu el în afara legăturilor profesionale. Cu atât mai puțin să-i facă poze sau să-l filmeze.

În 2014, când Neymar s-a ales cu o fractură la a treia vertebră lombară în perioada Mondialului, o asistentă a fost concediată de la Hospital São Carlos din Fortaleza, după ce a postat un filmuleț cu atacantul paulista în interiorul spitalului. 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
andrei.33
andrei.33  •  02 Martie 2018, 20:54

Ce emotii aveam...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează