GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  FLASH NEWS

REZUMATUL ZILEI » Gigi Becali, măsuri contra CSA Steaua: „Am contestat la TAS!” + data la care revin Liga Campionilor și Europa League

Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte
Rezumatul zilei pe GSP.RO în 5 știri scurte

Articol de GSP - Publicat marti, 19 mai 2020 23:00

Ai pierdut cele mai importante subiecte din ultimele 24 de ore? Aici este locul în care te poți pune la punct cu actualitatea sportivă în doar câteva minute. GSP.RO îți oferă la finalul fiecărei zile 5 știri pe care n-ar fi trebuit să le ratezi.

Coronavirus în România: bilanțul ultimelor 24h

1. Dinamo rămâne la Ionuț Negoiță

Ioan Andone (60 de ani), a dezvăluit ultimele informații din negocierile purtate de finanțatorul Ionuț Negoiță (46) cu fondul de investiții spaniol pentru cedarea lui Dinamo.

„Din ce știu eu, s-a încheiat. Ionuț nu a acceptat. Două luni de zile s-au tot verificat acte... Negoiță trebuia să ceară ce voia” - mai multe detalii, AICI.

2. Iuliu Mureșan, out de la Hermannstadt?!

Unul dintre acționari lui Hermannstadt, Claudiu Rotar, ar avea în plan să rupă colaborarea cu președintele Iuliu Mureșan și să-i aducă pe Arcadie Zaporojanu și Octavian Moraru. Cu tatăl lui Moraru, Valerii, el a lucrat la Rapid - mai multe detalii, AICI.

3. S-a aflat adevăratul motiv din spatele plecării lui Vlad Enăchescu

Ce a stat în spatele înlăturării lui Vlad Enăchescu, șeful secției de handbal, din clubul Primăriei Capitalei? „Decizia FRH de a nu da titlul CSM București nu are nicio legătură cu plecarea”, a spus Enăchescu.

Surse din cadrul CSM București spun că Vlad Enăchescu și Gabriela Szabo, directorul general de la CSM, au avut o discuție nu tocmai amicală, ci mai degrabă aprinsă, în legătură cu contractele și banii restanți pe care CSM îi are de dat fetelor din echipa de handbal - mai multe detalii, AICI.

4. Gigi Becali ia măsuri contra Stelei

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat dur după ce Victor Pițurcă, fost antrenor al echipei sale, a cerut ca FRF s-o promoveze direct în Liga 2 pe CSA Steaua, club aflat acum în Liga 4.

Becali spune că nu este de acord cu ideea fostului selecționer și afirmă ca a intentat un proces la TAS prin care vrea să ceară interzicerea promovării militarilor - mai multe detalii, AICI.

5. Final 4 și meciuri în manșă unică în Liga Campionilor și Europa League

UEFA va confirma aproape sigur următoarea formulă pe 17 iunie, în timpul reuniunii Comitetului Executiv: final 4 în manșă unică, atât în Champions League, cât și în Europa Leaue. Restartul va fi programat pentru 6 august - mai multe detalii, AICI.

Citește mai multe știri de actualitate:

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, intervenție furibundă: „Mă voi lupta cu toată lumea!”

Nervi în direct la TV » Dispută între Victor Pițurcă, Ilie Dumitrescu și Radu Naum: „Nu contează ce crezi tu” / „Ilie al meu îi zicea: «Așa e, da»”

Gigi Becali, savuros după adoptarea regulii cu 5 modificări pe meci » Finanțatorul FCSB exultă: „Fac 4 schimbări la pauză!”

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (7)
112361630474763
Ilie Riti  •  20 Mai 2020, 11:56
Postat de Scripcuta Lucian pe 20 Mai 2020, 11:51

Am uitat de Ungaria, Cu ujpest și mai era una departamentala și acolo...

Cata ignoranta si superficialitate. Asa este la atarnatii de net!! Echipele respective, ca si Dinamo Dresda si multe altele, si-au pastrat numele dar nu mai au treaba cu armata si militia de mult. Nici macar in Rusia, TSKA nu mai are nicio legatura cu armata. Dar ignoranta nu doare, din pacate!

1465745353477262
Scripcuta Lucian  •  20 Mai 2020, 11:51
Postat de Scripcuta Lucian pe 20 Mai 2020, 11:50

Levski Sofia Tska Sofia Dukla Praga Astea sunt asa fără sa ma gândesc, pe repede înainte, din UE, ca dacă vb de continentul european, sunt foarte multe. Mai cititi.

Am uitat de Ungaria, Cu ujpest și mai era una departamentala și acolo...

1465745353477262
Scripcuta Lucian  •  20 Mai 2020, 11:50
Postat de Traian Pavelescu pe 20 Mai 2020, 11:24

Scurt, la obiect: 1. In democrație și UE nu mai exista amestecul armatei și miliției in sportul profesionist. 2 In democrație și UE nu mai exista in nicio țara membra sinistrele creatii staliniste, cazărmile sportive ale armatei și miliției, CSA și Dinamo. Singura excepția România, dar nu pentru multă vreme! Pana la urma relicvele trecutului toxic vor fi eradicate și din România, la fel ca peste tot in UE.

Levski Sofia Tska Sofia Dukla Praga Astea sunt asa fără sa ma gândesc, pe repede înainte, din UE, ca dacă vb de continentul european, sunt foarte multe. Mai cititi.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează